Eladó üdülő és hétvégi ház Érd 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Érd 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Érd 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7788708
Referenciaszám: HZ015714
Frissítve: 17 napja

Érd eladó üdülő és nyaraló 60 m² alapterületű: 45 millió Ft

45 millió Ft
750 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
818 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ingatlan Érden, Törökbálint szomszédságában!Elképesztő lehetőség várja Önt ebben a rendezett és csodálatos környezetben, ahol modern új építésű házak találhatók.Az ingatlan rendkívül szép panorámával büszkélkedhet, amely mindennapjait varázslatossá teszi.Az ingatlan kiválóan megtervezett és átgondolt kialakítású, ami minden igényt kielégít. Ideális otthont biztosítanak Önnek és családjának.Az ingatlan jellemzői:    Kényelmes alapterület    Nappali, amely ideális helyszín a családi összejövetelekhez és a pihenéshez    Konyha, étkezővel    Hálófülke    Fürdőszoba    Terasz vagy erkély, ahonnan élvezheti a lélegzetelállító panorámát    Gyönyörű kert, ahol relaxálhat és szabadidős tevékenységeket végezhet    Tároló és felszíni gépkocsibeállóEzenkívül az ingatlan tökéletesen elhelyezkedik. A környék csendes és biztonságos, de mégis könnyen elérheti a városközpontot és a környező létesítményeket.Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívjon most, és tegyen egy lépést az új otthona felé!A részletekért és a vételárral kapcsolatos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velem, a hirdetésben szereplő második telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pávai Tünde Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 70 398 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pávai Tünde Duna House - Budaörs Az iroda összes hirdetése
+36 70 398 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY