Eladó lakás Komló, Eötvös Lóránd 53 nm
Eladó lakás Komló, Eötvös Lóránd 53 nm
Eladó lakás Komló, Eötvös Lóránd 53 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8083072
Feltöltve: 16 napja

Komló eladó téglalakás 2 szobás: 12,9 millió Ft

12,9 millió Ft
243 396 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 439 Ft
Második évtől
51 093 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Komló-Somág csendes kis zsákutcájában egy 3 emeletes társasház második emeletén található 53 nm-es 2 szobás téglalakást. Az ingatlan egy rendezett társasházban található, ahol már felújították a tetőt, kicserélték a nyílászárókat, illetve külső szigetelést és homlokzatfestést kapott. A lakás átlagos állapotban van, az ablakok már hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, de a fürdő és konyha felújításra szorul, illetve festést is igényel. Elosztását tekintve a mai kor igényeinek megfelel, a szobái külön nyílnak, illetve van egy háztartási helyiség, és saját tároló is tartozik hozzá. Fűtése gázkazánnal megoldott, a közös költség 10.000 forint alatt van úgy, hogy magába foglalja a takarítást és a szemétszállítást is. Itt minden saját fogyasztás alapján fizetendő, összességében elmondható, hogy nagyon alacsony a rezsiköltsége. A társasház rendezett, a lakók összetartóak, nincsenek nem oda illő emberek. Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik közel a belvároshoz, mégis egy csendes, zöldövezeti részen keresnek egy saját ízlés szerint megvalósítható lakást. Az ingatlan per és tehermentes, fizetés után azonnal költözhető! Hitelre vásárló ügyfeleinknek díjmentes hitel előminősítéssel, CSOK PLUSZ, Babaváró, LTP ügyintézéssel állunk rendelkezésükre! Bankfüggetlen szakértőnk 12 pénzintézetet tud versenyeztetni, így az Ön számára legkedvezőbb megoldást tudjuk kínálni!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
25 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
beépített konyhabútor
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Casa4you ingatlaniroda Casa4you ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Casa4you ingatlaniroda Casa4you ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY