Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7940883
Feltöltve: 3 hónapja

Pécs eladó panellakás 1+1 fél szobás: 100 000 millió Ft

40 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jó napot Pécsen a Sarolta utcában 1+1félszobás első emeleti középső egyedi vízmérős tehermentes panellakás tulajdonostól eladó. Az eladásra kínált ingatlannak jelen pillanatban nincs pontos ára. A végső árat nagyban fogja befolyásolni hogy mikor lesz eladva ugyanis 2024 január 8án fogunk neki állni a felújításnak. A felújítás magába foglalja 1. A fürdőszóba komplett renoválását, minden új lesz benne. Fürdőkád , Geberit wc, kézmosó szekrénnyel + mosógép kiállással. Csempézve és járó lapozva. 2 Konyha felújítás Járó lapozás festés. A konyha arculata még képlékeny / mert lehet hogy az ami nekem tetszik az az új tulajdonosnak nem/.Ezért nyitva hagyom azt a lehetőséget hogy ha van egy komoly vevő akkor be szerelem neki azt a bútort amit szeretne. 3 Előszoba járó lapozás festés. 4 Szobák festés mázolás laminált lapozás. A laminált lappal is ugyan az a terv mint a konyha bútorral. Ha valakinek más tetszik le rakom azt. 5 Elektromos rendszer fi relé, biztosítékok, kapcsolok konnektorok cseréje. Komplett átvizsgálás. 6 Bejárati ajtó csere. Az ingatlant el szeretném adni és nem hónapokig árulni. Nem lesz semmi zsákba macska rejtett hiba. Amig tart a felújítás bármikor lehet jönni megnézni. Biztos vagyok benne meg fogunk tudni egyezni.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
A
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
világos
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
redőny
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
úr Németh Tamás
+36 30 426 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
úr Németh Tamás
+36 30 426 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY