Eladó ház Szigetszentmiklós 170 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 170 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7409630
Referenciaszám: 38825
Feltöltve: 17 napja

Szigetszentmiklós eladó ikerház 4+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
411 176 Ft/m²
170 m²
Alapterület
470 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag cégünk kínálatában! Szigetszentmiklóson, kertvárosi környezetben, megvételre kínálunk egy 1990-ben épült, 170 nm-es, igényes és kényelmes 5 szobás ikerházi lakást saját kerttel, 470 nm-es telekkel. Az ingatlan nagy előnye, hogy két utcára nyíló kapu bejárattal, illetve két fő bejárattal rendelkezik, amely korábban két generáció kényelmét szolgálta. A ház elosztása: Földszint: Előtér dupla ajtóval- mosdóval-közlekedő-nappali- szoba-konyha-étkező -terasszal, kertkapcsolattal. A közlekedőn át egy fél szinttel lejjebb a dupla garázshoz érkezünk. Félemelet: Néhány lépcső vezet fel. Itt a közlekedőn át kijutunk a teraszra, amelyet a ház második bejárataként is használnak. Itt a család fiatalabb tagjai élnek, amely modern, szép lakrész, 2 szobával. Igény szerint mindkét szinten külön élettér alakítható ki. Tetőtér: Itt kialakításra került egy szoba- egy fürdőszoba WC-vel – és egy mosókonyha, amely kazánhelyiség is. Mindkét szint összkomfortos, mindkét szint, külön fürdőszobával és terasszal rendelkezik. A nyílászárók műanyag - és fa szerkezetűek. A lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról gáz cirkó gondoskodik, padlófűtéssel, +radiátor hőleadókkal. Parkolásra közvetlen a ház előtt is van lehetőség, A telek sík területű. Örökzöldekkel, évelő növényekkel, gyümölcsfákkal beültetett és rendszeresen gondozott. A kényelmes kertkapcsolatos terasz egész évben kitűnő színhelye, családi-és baráti összejöveteleknek. A telken található egy 30 m2 alapterületű faház, amely berendezett és felszerelt, jelenleg kozmetika működik benne, de természetesen más funkció betöltésére is kiváló. Közlekedés szempontjából is kiemelt területen helyezkedik el: Infrastruktúrája kiemelkedő, ennek köszönhetően szinte minden karnyújtásnyira van, ami a hétköznapokhoz szükséges. Sportoláshoz, kikapcsolódáshoz a közelben az Oázis Wellness központ, de sétatávolságra van a sportcsarnok a zeneiskola, az orvosi rendelő, a gyógyszertár és a pékség is . Budapest irányába a Volán buszmegálló gyalogos távolságra található. Autóval az M0-M1-M5- autópálya 10 perc távolságra van. Az ingatlan tehermentes. A bútorzat megegyezés tárgyát képezi! A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Bővebb információért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cser Mónika CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cser Mónika CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY