Eladó telek Pécs 1295 nm
Eladó telek Pécs 1295 nm
Eladó telek Pécs 1295 nm
Hirdetéskód: 7800677
Referenciaszám: TK054590
Frissítve: 17 napja

Pécs eladó építési telek 1295 m² telekterületű: 3,9 millió Ft

3,9 millió Ft
3 012 Ft/m²
1295 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Építési telek Pécsett, a Május 1. utcában!Álmodja meg a tökéletes otthont és valósítsa meg álmai házát ezen az 1295 m2-es építési telken.Az eladásra kínált telek  fantasztikus lehetőséget nyújt azoknak, akik egy csendes és kellemes környéken szeretnének élni.A környék nyugodt és barátságos, ideális családok számára.Az építési teleken jelenleg egy bontandó épület található, így új tulajdonosként lehetősége van egy teljesen egyedi otthon tervezésére és felépítésére, amely minden igényét kielégíti.Az irányár, mindössze 3.900.000 Ft, ami egy kiváló lehetőséget jelent a potenciális vásárlók számára.Ne maradjon le erről a fantasztikus ingatlanról!Ha további információra  van szüksége, forduljon hozzám bizalommal !

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stier Rita Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stier Rita Duna House - Pécs, Hungária utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY