Eladó ház Tormafölde 90 nm
Eladó ház Tormafölde 90 nm
Eladó ház Tormafölde 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7924488
Referenciaszám: 166378
Frissítve: 16 napja

Tormafölde eladó családi ház 4 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
7 913 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2275 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 241 Ft
Második évtől
71 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166378 hivatkozási számú tormaföldei családi ház. Örömmel kínáljuk eladásra Tormafölde községében található, hangulatos felújítandó családi házat, mely ideális otthonként vagy nyaralóként szolgálhat. A ház elhelyezkedése és a környék adottságai révén ideális választás lehet természetkedvelők és nyugalomra vágyók számára. A tormaföldi családi ház, amely ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének megtapasztalni a vidéki élet csendjét és nyugalmát. A ház 3 szobás, 1 amerikai konyhás, fürdőszobás (wc-vel együtt), szélfogóval, nappalival és étkezővel rendelkezik! A konyha , nappali, étkező egy légtérben található, így tágas érzést nyújt és a két első szoba alatt egy téglával kirakott boltíves 36 négyzetméteres pince is megtalálható. A lakóméter 90 négyzetméter, és még a házhoz tartozik egy 16 négyzetes aknás garázs, valamint egy 11-es és egy 19-es műhely-tároló is. 2275 négyzetméteres telken további gazdasági helyiségek és egy működő kemence is található. A hátsó rész kb. 1500 négyzetméterét kiadták bérbe, így 775 négyzetmétert kell csak gondozni. A villany és a víz be van kötve, a gáz csak a telken elérhető, egy kút is van a telken. A fűtést két rendszer biztosítja: egy fa tüzelésű kazán lapradiátorokon keresztül, valamint impozáns vas kályhákon keresztül is megoldható. A melegvizet villanybojler szolgálata. Tormafölde és Kerka partján található, mindössze 13 km-re Lentitől. A környék ideális azoknak, akik szeretnek erdei sétákat tenni, a Vétyem-i ősbükkös pedig feledhetetlen élményeket kínál. A település határában található egy nemzetközi versenyeket is rendező motorkrosszpálya, és a község lakói kedves, vendégszerető emberek. Ha szeretnétek egy olyan otthont, ahol a csend és a természet közelsége mellett élnétek, ez a családi ház tökéletes választás lehet számotokra! Érdeklődni és a házat előre egyeztetett időpontban lehet. Ne habozzatok, hívjatok minket még ma! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy saját otthont vagy nyaralót teremtsen ezen a bájos településen! Érdeklődjön a részletekért a 06305295800 telefonon, vagy a robert.laska@oh.hu emailcímen és tekintse meg az ingatlant személyesen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tormaföldei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166378 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
1952
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY