Eladó ház Szarvas, Központi 95 nm
Eladó ház Szarvas, Központi 95 nm
Eladó ház Szarvas, Központi 95 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7964153
Referenciaszám: M269402
Frissítve: 17 napja

Szarvas eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
126 051 Ft/m²
95 m²
Alapterület
722 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szarvason , teljesen a központban a Kossuth Lajos utcán 95,2 nm vályogház keresi új tulajdonosát. Az ingatlan igazi családi otthonnak megfelelő elosztását tekintve áll két szobából, konyha, fürdőszoba Wc, előszoba, kamra, Az ingatlan egy 722 nm területen fekszik. Fűtésről gáz konvektor valamint elektromos konvektor gondoskodik. Az ingatlan teljesen felújítandó, további munkálatok és korszerűsítés az új tulajdonos igényei szerint alakíthatja. Tető fa szerkezete jó de a cserepek egy része pótlást illetve javítást igényel. Minden közművel ellátva. Gáz óra vissza igénylése szükséges, villany óra feltöltős. Mivel térségünkben a Körös közelsége miatt a turizmus által kedvelt város lett Szarvas és Békésszentandrás, így akár vendégháznak is kiváló lehetőség. Így különösen ajánlom befektetőknek vagy akár az ingatlan adottságait alapul véve parkolók kialakítására. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is és tekintsük meg együtt az ingatlant. Az ingatlanra kedvezményes CSOK + hitel - megfelelő személyi feltételek mellett -felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
I
villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY