Eladó ház Pécs, Vasas 90 nm
Eladó ház Pécs, Vasas 90 nm
Eladó ház Pécs, Vasas 90 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7926181
Referenciaszám: H477720
Frissítve: 17 napja

Pécs eladó családi ház 3 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
444 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2040 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 061 Ft
Második évtől
158 389 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécs-Vasas központjában, 2040 négyzetméteres telken eladó egy vegyes vályog és tégla falazatú, felújítandó ház. A vályogból épült melléképület elbontható, vagy felújítás után akár még egy lakás kialakítható benne A ház masszív falakkal rendelkezik, nem vizes, nem penészedik, lakható, beköltözhető, ugyanakkor a mai kor követelményeinek teljesítéséhez ráfordítást igényel. A közvetlen közelben vegyesbolt, húsbolt, zöldség-gyümölcsös, templom, kispiac, buszmegálló, gyógyszertár. További pár lépésre iskola, óvoda, lovarda, wakeboard pálya. Ekkora telken, ilyen központi helyen kevés ingatlant talál! Összefogalva: - Vasas központjában található, az üzletek közvetlen szomszédságában. - Nagy, 2040 négyzetméteres telek - A kertben sokféle gyümölcsfával - Ásott kerekeskút, amiben a legszárazabb időkben is bőven van víz - Pár perc séta a Berek wakeboard és lovarda - Kétféle fűtés: vegyes tüzelésű és mindössze 2 éves, modern gáz-cirkó kazán - Pécs mindössze 10 perc autóval, ugyanakkor helyi járatos busz megállója is 100 méteren belül van. Jöjjön és nézzük meg együtt, hogy megfelel-e az ön igényeinek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barta László Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barta László Otthon Centrum - Pécs - Klimó György utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY