Eladó ház Dunakeszi 180 nm
Eladó ház Dunakeszi 180 nm
Eladó ház Dunakeszi 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7836263
Feltöltve: 8 hónapja

Dunakeszi eladó családi ház 4 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
1 110 556 Ft/m²
180 m²
Alapterület
703 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 580 161 Ft
Második évtől
791 749 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MÉG CSOK IGÉNYELHETŐ!!! Családi házat keres a fővároshoz közel és nem akar felújítással sem bajlódni? Fontos a magas minőségű és igényes luxus kivitelezés?? Nem szeretne lépcsőzni, és jó lenne egy kerti úszó medence is? Ha a válasz, igen figyelmébe ajánlom az alábbi minden igényt kielégítő önálló LUXUS házat!! TOLDI LAKÓPARKBAN kínálunk eladásra egy EGYSZINTES ÚSZÓMEDENCÉS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT, AMELYBEN TALÁLHATÓ EGY TÁGAS, SZINTELTOLÁSOS AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI ÉTKEZŐVEL, 3 HÁLÓSZOBA, ,GARDRÓB, 2 FÜRDŐSZOBA, A NAPPALIBAN TOVÁBBÁ EGY ÁLLÓGALÉRIA AMELY JELENLEG DOLGOZÓSZOBAKÉNT FUNKCIONÁL. Dunakeszi legnépszerűbb lakóparkjában , a Toldi Lakóparkban Dunakeszi méltán népszerű részén található a 2010-es építésű, egyszintes 180 m2-es terméskő burkolattal díszített családi ház! A 180 m2-en tehát amerikai konyhás nappali, étkező, három hálószoba, két fürdőszoba ,gardrób, háztartási helyiség és a galérián egy dolgozósarok került kialakításra. A konyhával, étkezővel egy légkörben lévő szinteltolásos nappali 5, 5 méteres belmagasságával elegáns, impozáns része az ingatlannak. A beépített konyhabútor, prémium minőségű gépekkel lett kiegészítve, konyhaszigettel felszerelve. A modern stílus, és a fagerendás mennyezet együttesen látványos és ugyanakkor barátságos enteriőrt nyújt. A nappaliból, és konyhából,és az egyik hálószobából is van közvetlen kijárat a 30 m2-es teraszra, a kertbe. A nyílászárók 3 légkamrás fa ablakok szúnyoghálóval felszerelve. A ház fűtését és meleg víz ellátását kombi gázcirkó kazán biztosítja. Az ingatlan elnyerte a lakossági napelem pályázatot, így 4 db inverteres klíma, energia tároló és 5 kw napelem rendszer beszerelése folyamatban van. Így az ingatlan energia felhasználásának költségéből 85 % megtakarítható. A 705 m2-es intim kertben 7x.5 méteres medence, szaletli, kerti sütő, valamint kerti tároló is található.További extrák az ingatlanban: elektromos kapu és garázsajtó, biztonsági ajtó, kamerás kaputelefon, kamera rendszer, riasztó, öntözőrendszer, medence, fűtött garázs, fedett kocsibeálló. Az ár irányár, jöjjön nézze meg, nem fog csalódni, és bátran tegyen ajánlatot!! Az ingatlan rugalmasan megtekinthető akár hétvégén is!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
bútorozott
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 429 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 429 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY