Eladó ház Aba 48 nm
Eladó ház Aba 48 nm
Eladó ház Aba 48 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047032
Referenciaszám: M271419
Frissítve: 21 napja

Aba eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
250 000 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2031 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér vármegyében, Aba város központjához közelinek mondható csendes részén eladó sarok telken egy két szobás, félkomfortos vegyes falazatú, teljesen felújítandó 48 nm-es családi ház. A szobák betonos aljzatúak, a konyha hagyományos mozaiklap burkolatú. A házban nincs fürdőszoba. A vezetékes víz a telken megtalálható, csak villany van bevezetve az épületekbe, viszont teljes felújítást igényel a hálózat. Az épülethez kapcsolódó hajdani istállóból további helyiségek kialakítására van lehetőség, például fürdőszobáéra is. A fűtés jelenleg kályhával megoldható. Gáz az utcán haladó gerincvezetékről való lekötéssel bevezethető. A saroktelki elhelyezkedés miatt esetleg telek megosztással akár önálló építési telek kialakítására van lehetőség. A körbe kerített udvaron található egy ásott kút, valamint egy alápincézett nyári konyhának használható épület, mely szintén felújítandó. Az ingatlan a területi elhelyezkedéséből, és az alacsony alku képes árából adódóan megfelelő választás lehet, amennyiben egy megyeszékhely közeli kiváló infrastruktúrával rendelkező kisváros csendes részén szeretne otthonra lelni, egy olyan épületben melyet saját ízlése, elképzelése alapján újíthat fel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1932
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY